Kuang-Kuit! Hello everyone welcome abroad. Plz buckle up coz oull are now at FiqaSaleh property and make sure uoll using Google Chrome for oull on good. teehee!

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.

Okey sini nak try wat entry simple sikit tentang contest dari AskarrPink & Amalina ni. Tak Susah pun nak join contest ni. Memula tu WAJIB Bin Harus FOLLOW blog AskarPink, Amalina dan Innanie Ariffin ye sebab akak mata cokelet sebagai sponsor untuk contest AskarrPink & Amalina ni. Senangkan?

Dah tu korang kena lah LIKE page AskarrPink & Amalina . Hah! itu pun senang kan?

Sebelum pegi lebih jauh lagi, korang kenalah WARGANEGARA MALAYSIA kalau nak join contest ni. Kalau penduduk tetap tu tak taulah boleh ke tak...hehehe..

Kalau kewarganegaraan korang dah pass, tak kesahlah jantina apa pun, korang dibolehkan join contest ni tak de hal punye. Yang pasti LELAKI dan PEREMPUAN ye..

Korang buat lah entry yang simple tentang contest ni dan letak tajuk entry tu:
CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.

Harus di ingat ye, BANNER kat atas tu kene letak jugak dan jangan lupe link kan ke blog AskarrPink @ Amalina.

Dah tu, TAG kan 2ORANG, kalau nak 20orang pun boleh.. kalau nak ramai lagi itu sudah bagus. So, aku dapat tag kan 2orang je..mereka adalah Raja Nada & Yumida blogger yang telah meringankan tulang jari telunjuk mengklik button follow kat blog aku. terima kasih bebanyak ye..

Dah siap semua, tinggalkan link contest tu kat ruang komen sama ada AskarrPink atau Amalina. 

Cepat join sekarang!! Sebab kalau kurang dari 20penyertaan contest ni akan terBATAL ye. Ape lagi, cepat-cepatlah join ye..

Hadiah apa semua boleh tengok kat blog AskarrPink atau Amalina. 
p/s: klu dapat saguhati pun ok..disebabkan blog aku blom ada header lagi.. :p

Anda digalakkan Like,Send dan Tweet..TQ

8 00,000,000 Pembaca:

SpidermanHere said...

Hye dear. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

PCL said...

salam singgah..gud luck blog idaman kalbu...

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Sila check penyertaan anda di sini : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/senarai-contestant-blogku-menawan-kalbu.html. #Kalau takda dalam list, please inform.


Hadiah juga telah di-updated. Ada tempat ketiga. Boleh tengok kat sini untuk melihat perubahan :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

SpidermanHere said...

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :)

Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

aima mazlan said...

wink wink..
melilau ke sini smbil follow contestant yg lain..

ShareThis

myfreecopyright.com registered & protected

www.dare2rich.co/sepikaderio