Kuang-Kuit! Hello everyone welcome abroad. Plz buckle up coz oull are now at FiqaSaleh property and make sure uoll using Google Chrome for oull on good. teehee!

Contest: Blog Ter-Comel


Aku join contest lagi! Mamposlah contest kali ni tajuknya Blog Ter-Comel. Blog aku comel ke? teehee! Siaplah aku ni, macam mana aku nak buat entry tentang Blog Ter-Comel. Kalau nak cerita tentang blogger lain yang punya blog comel oklah kot. Aku try bersungguh-sungguh dah supaya blog aku menampakkan kecomelan sikit. Kira berbaloilah pada blogger yang buat tutorial. Usaha mereka tidak sia-sia sebab adanya blogger macam aku ni. teehee!

Tapi, aku yang dah tua bangka ni tak kan lah nak buat blog yang comel-comel. Aaduhaiii. Aku letak je apa-apa yang comel nanti adalah sikit selera blogger lain nak terjah. Janji kemas dan senang blogger lain nak baca sejuk mata memandang. Mungkin tak sekemas tau tak se-comel blogger lain. 

Hmmm...kalau nak kata comel aku boleh katakan blog Eka, Amalina dan Lyssa blog Ter-Comel jadi sebab itu aku tag awek-awek manis ni ye. Korang meh lah terjah sini kalau nak tahu apa hadiah menanti ye.

Anda digalakkan Like,Send dan Tweet..TQ

2 00,000,000 Pembaca:

SitiZulaikha :) said...

thanks tag ^^ dah join pun :D

SpidermanHere said...

Thanks tag, insyaallah Lina akan join :)

ShareThis

myfreecopyright.com registered & protected

www.dare2rich.co/sepikaderio