Kuang-Kuit! Hello everyone welcome abroad. Plz buckle up coz oull are now at FiqaSaleh property and make sure uoll using Google Chrome for oull on good. teehee!

SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie



Sila Klik gambar untuk arahan dan syarat "Sweet Memories Contest by Mimie"


Ini adalah sweet memories aku bersama adik dan anak buah saya. Time ni kite trip ke Sabah guna jalan darat. Kenopi Kenapa aku katakan guna jalan darat? Since aku asal Miri jadi sesuka hati je mak aku nak menyusahkan diri sendiri  pergi Sabah naik ketalah baru adventure katanya..teehee! 

Lebih sweet lagi bila time tu peak season, time budak cuti sekolah. Bayangkan berapa kali keluar kereta sebab nak cop passport dengan kereta yang bersusun panjangnya mengalahkan keretapi. 

Miri - Brunei - Limbang - Brunei -  Lawas - Sabah
*aku pun lupa2 ingat dh..korang check google je lah..teehee!

Sejak itu kiteorang taubat tak nak lagi pergi sabah kalau time peak season. Mampus tunggu ferry 2jam yang sungainya cuma 2-3 minit je berenang keseberang.


p/s: sungguh sweet kan? teehee!

  



Anda digalakkan Like,Send dan Tweet..TQ

5 00,000,000 Pembaca:

Anonymous said...

hahahahaha... suka suki.. pergi lagik mok x? pake viva hahahaha

mimie.. said...

huuu lama nye smpai 2 jam tggu..but kngn itu la yg kita ssh nak lupakan :)thanks join..wish u gudluck keyh~

aTisH hasHim said...

salam ukhwah....

saya dari segmen yg sama , datang menterjah meninggalkn jejak :)

Eida Arina said...

hai...nice to meet you...saya dtg dri contest yg sama :)

nice pic...good luck :)

Eyda Syahida said...

gudluck! :)

jom join contest dr sy http://insanberlagakmatang.blogspot.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-eyda.html :)

ShareThis

myfreecopyright.com registered & protected

www.dare2rich.co/sepikaderio